Mostanában rengeteget foglalkoztat ez a gondolat: "Ti vagytok a föld sója". A sóról annyi mindent tudunk, kezd egészen modern kifejezéssé válni. Ásványi sók, egészséges sók...
Igen, értem az ízesít kifejezést, de az ételt el lehet sózni, nagyon-nagyon...
Mi a feladatom? Mikor, mennyit, mibe? Ez annyira kézenfekvőnek tűnik, pedig a nehézsége az egyszerűségében rejlik, vagy fordítva? Az egyszerűsége rejti a nehézséget?
Mit akarok ízesíteni? Miért, és hogyan?
Ti vagytok a föld sója...
Ki?
Én is?
Mi.
Mindennel?
Ha ízét veszti...
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.